El clandestí Manu Chao arriba a Girona

Manu Chao interpreta en concert La Despedida 

Després de la seva actuació a la Faktoria d’Arts de Terrassa aquest dimecres, el francès Manu Chao [web] serà divendres 5 d’octubre a La Mirona [web] de Salt també sota el pseudònim Atomik Pardalets. Un nom utilitzat per a celebrar els Concerts Clandestins de Manu Chao que les Cases de la Música organitzen al nostre territori aquests propers dies. Manu Chao (o Atomik Pardalets) serà a La Mirona el divendres 5 coincidint amb el concert número 1.000 de la sala. Serà a les nou del vespre per 10 euros.

El grup barceloní de versions pop/rock Hotel Cochambre [web], format per membres provinents d’arreu de la barcelona metropolitana, presenten aquest divendres 5 d’octubre al Teatre Municipal el Jardí [web] de Figueres, el seu espectacle Hotel, dulce hotel, un xou musical basta en la vida i obra de Joaquín Sabina. Serà el divendres a les nou del vespre. El preu de l’entrada oscil•la entre els 13 i els 18 euros.

Dissabte 6 d’octubre arriben les barcelonines Las Migas [web] per presentar el seu nou treball Nosotras somos a la sala Directe & Fraternal [web] de Palafrugell. Amb el flamenc com a base, el mestissatge com a doctrina i el segell feminí per bandera, Las Migas duran al gironès el seu univers sonor. Serà aquest dissabte a les deu de la nit al Centre Fraternal de Palafrugell per 15 euros.

I tornem al divendres perquè aquest 5 d’octubre el londinenc BenQueBufa [web] serà al Cafè Context Llibreria [web] de Girona. Aquest és el pseudònim que Benjamin Gross fa servir quan canta en català cançons del trobador Joan Pau Giné. Sentirem la catalanitat londinenca de Gross divendres 5 a les nou del vespre al Cafè Context Llibreria i amb entrada gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>