Antonio Orozco, autor deu a la Sala Privat

Videoclip de la cançó No Hay Más d’Antonio Orozco

Aquesta tardor torna el Cicle d’Autor a la Sala Privat [web] de Mataró i aquest divendres viurem un dels seus plats forts amb el concert de l’hospitalenc Antonio Orozco [web]. El cantant de pop rock amb aires aflamencats serà a la capital del Maresme per oferir un concert enmarcat en la gira Diez de Diez. Un espectacle pensat per mostrar el contingut del seu nou álbum Diez i també per a repassar els seus grans èxits. Serà divendres a dos quarts de dotze per un preu de 24 euros l’entrada.

Després de passar per la Faktoria d’Arts de Terrassa, La Mirona de Salt i la sala Stroika de Manresa i la Salamandra de L’Hospitalet, el francès Manu Chao [web] arriba a les nou del vespre d‘aquest diumenge 14 d’octubre a la Sala Clap [web] de Mataró sota el pseudònim Atomik Pardalets. Un nom utilitzat per a celebrar els Concerts Clandestins que les Cases de la Música organitzen al nostre territori. Aquesta serà, doncs, l’última parada que Chao farà a casa nosatra dins d’aquest tour de concerts clandestins. Malhauradament, l’esperat recital ja compta amb totes les seves entrades exhaurides.

Reculem quatre dies, anem al dijous i canviem de comarca perquè al Vallès Oriental es viu el Cicle Cants i Autors. Dijous arriba el torn de la cantautora d’Argelaguer Marta Rius [bloc] acompanyada del músic vallesà Salagrau [web]. Sentirem la delicadesa de Rius recitant el seu disc Marta Rius i les noves dones de la bella cançó i a Roger Grau Sala, Salagrau, el coneixerem a partir de les vivències que narra Esperant l’Abril. Concert d’autor doble dijous 11 d’octubre a les onze de la nit al Casal Popular l’Esquerda de Granollers per 5 euros l’entrada i 3 euros per als socis de l’Esquerda i els subscriptors del setmanari La Directa. DDM

2 comentaris a “Antonio Orozco, autor deu a la Sala Privat

  1. tina valladares granado, el dia 11-10-2012 14:21h va comentar:

    eres una persona como yo segura mente tendrás tus días y tus momentos, con la diferencia de que tienes un don en el que mucha gente nos consolamos reímos y soñamos con lo que trasmites ME ENCANTA estuve viéndote en el liceo de Barcelona y no pasaba por un momento bueno, pero mediste tanta fuerza y sentimiento en ese momento que GRACIAS, GRACIAS y siento no poder verte esta vez por que si aquel momento fue malillo ahora estoy muy hundida y gracias ha tu música y (ha mis amigos y familia) claro me siento un poquito mas fuerte besos ha brazos y no cambies nunca…………………………

  2. Hola otravez an pasado dos años imedio, y mi vida a cambiado por completo… estoy viva y eso es mucho, el dia 9 de diciembre me dio una distension aortica de tipo B,
    Entre en urgencias muerta y estuve en el quirofano 17 horas me operaron a corazon abierto.. y mi corazon estubo en una bandeja, fuera de mi ,sintener oxijeno unos 16 minutos y doy gracias a dios por que con tu mucica supere y sigo pensando en ese concierto…GRACIA
    Si no es mucho pedir … me gustaria o me encantaria que dedicaras una cancion a mi hermana JULIA QUE FALLECIO 3 ANOS ANTES DE MI OPERACION POR LO MISMO Y GRACIAS A ELLA Y ALOS MEDICOS YO te estoy escriviendo ahora,
    gracias GRACIAS TU MUSICA ME DA FUERZA…….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>