Aleph Cuántico mostra la seva metaquímica

Entrevista a Aleph Cuántico a Mataró. 

Inclassificables. Indescriptibles. Incomprensibles. Tres adjectius que poden definir els mataronins Aleph Cuántico [web], un grup que acaba de gravar el seu primer EP i que ara el comença a presentar i tastejar davant dels seus seguidors i, sobretot, descubridors.

Premeditaciones metaquímicas és el títol d’aquest nou treball. L’EP conté cinc temes cuinats a foc lent i escollits entre la dotzena de cançons que formen el seu repertori. Abans de confeccionar un àlbum sencer, els components d’Aleph Cuántico volen acabar d’arrodonir el directe i veure com la seva música funciona davant del públic.

Un exercici que podran fer en format acústic el proper 15 de novembre a l’espai El Públic [web] de la capital del Maresme. DDM

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>