Torna el Pròxims, el festival que aposta per la música independent feta a Catalunya

Directe de La iaia a Breda, una de les bandes que actuen al Pròxims

El dijous 19 de juliol arriba la 2ª edició del Pròxims [web], el festival que aposta per l’anomenada música independent, amb ritmes que van des del folk, el rock o el pop. Una de les essències del festival és la descoberta de noves propostes musicals. A més, aquest any, el Pròxims es converteix en festival itinerant i és que no només podrem gaudir-ne a Barcelona sinó que dies després es realitza a Begur i a Porta Ferrada.

La primera parada és a Barcelona i com l’any passat, el festival té lloc al Poble Espanyol. Durant l’espectacle podrem veure les actuacions de Litoral [Facebook], Els Surfing Sirles [Facebook] i el trio osonenc La iaia [web], guanyadors del concurs Sona9 l’any 2010 i convertits en un dels grups revelació de l’any passat, presenten ara el seu primer treball, Les ratlles del banyador. A l’equador de la nit, hi haurà el concert de Maika Makovski [MySpace], seguida del grup cabrilenc The New Raemon [web] i tancaran l’espectacle els consolidats barcelonins, Mishima [Facebook], que l’any passat ja van ser al Pròxims, però ara hi tornen per presentar L’Amor Feliç.

Però hi ha dues oportunitats més per gaudir del Pròxims. El 4 d’agost a Begur hi actuaran Joan Colomo, Estúpida Erikah i Manos de Topo. Però si no en teniu prou, podeu assistir a l’edició que es fa a Porta Ferrada (Sant Feliu de Guíxols). En aquest cas podreu veure a Mazoni, Maika Makovski, Antònia Font i Standstill en acústic.

Les entrades es poden adquirir per 25 euros al Pròxims de Barcelona, a l’edició de Begur costen 10 euros i en el cas de Porta Ferrada, 15 euros, amb compra anticipada, o 30, 15 i 20, respectivament, si es compren a taquilla el mateix dia del festival. DDM

1 comentari a “Torna el Pròxims, el festival que aposta per la música independent feta a Catalunya

  1. Pingback: Sona la Meló_dia a El Prat de Llobregat | ddM | Diaridelamusica.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>