Sona la Meló_dia a El Prat de Llobregat


Vídeo de promoció del certamen produït des de La Capsa de El Prat de Llobregat.

Aquesta setmana, a l’àmbit de la Barcelona metropolitana us parlem del festival Meló_dia [facebook], una proposta sorgida l’any 2010 per els músics de la ciutat del Prat de Llobregat que vol acostar la creació local a la ciutadania. Enguany els escenaris estaran ubicats al Parc del Fondo d’en Peixo on, a partir de les set de la la tarda, es podrà gaudir de música, dansa, teatre, il·lustracions, vídeos… En diversos escenaris els artistes ens mostraran les seves competències creatives de música, gastronomia o creació artística el dissabte dia 20.

A la cita, des d’un punt de vista musical, hi prendran part ni més ni menys que vint bandes de la ciutat: Stand By, Wild Games, Losers, Point in Mouth, Escarmiento, Cris Caparrós, Charlie Moth, Mitik, Rose Avalon, Damas Negras, Buenmojo, Potablavas (Hip Hop by DZ studio), Raising, The Diagnostiks, Bad Students, Howlin´Psycho, Mind the Step, Nice Place, Trasteroides, Los Mitos i Grga Pitic Festivala (Doc Randremus).

No deixem de referir-nos a festivals que tenen llocs aquests dies. Fem referència ara al Festival Pròxims [notícia al ddM], que té com objectiu portar a diversos indrets de Catalunya la música feta aquí. La pròxima parada és al Poble Espanyol i compta amb grans grups com Mishima, The new reamon, Maika Makovski, La Iaia, Litoral i Els Surfing Sirles. Si vols gaudir d’aquest espectacle tens una cita el dijous 19 de juliol a les 9 de la nit al Poble Espanyol. L’entrada a taquilla val 30 euros i anticipada 20. I també el divendres dia 20 i dissabte 21, a Can Basté de Barcelona, al passeig Fabra i Puig 274, té lloc el Festival Catalunya Celta [web], que compta amb artistes com Ebri Knight, Keympa i Cabo Norte. L’entrada és gratuïta.

Tanquem l’agenda a la Barcelona Metropolitana amb l’actuació del cantautor penedesenc Cesk Freixas que presenta dissabte 21 al bar restaurant Terra Dolça de Sant Cugat del Vallès el seu darrer àlbum, Tocats pel foc, on trobem cançó protesta nacional i social mesclada amb la cançó tradicional, el reggae i la rumba. El concert comença a dos quarts d’onze de la nit i l’entrada val 5 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>