Joan Dausà al Cicle.cat del Privat de Mataró

Joan Dausà

Joan Dausà. Foto: Noe Elias

Potser el seu nom, Joan Dausà [web], no diu res als que encara no l’han escoltat, alguns el reconeixeran si diem que aquest actor posava la veu a Xavier Masdéu, protagonista d’Arròs Covat. Però més enllà d’aquest paper parlem d’un jove polifacètic que ha publicat un primer disc acompanyat per Els Tipus d’Interès, una banda de luxe formada per Martí Maymó (Manel), Carol Duran (La Carrau) i Àxel Pi (Sidonie).

Divendres 6 de juliol actuen a la sala Privat de Mataró [web] i el Diaridelamúsica.com sorteja dues entrades dobles. Per participar només cal seguir * el Diaridelamúsica.com a Twitter [seguir] i dir-nos el títol d’una de les cançons del seu disc de debut Jo mai mai. No oblidis mencionar el @diaridelamusica.

El concurs acabarà el dia 4 de juliol a les 12 de la nit i el guanyadors es publicaran l’endemà al migdia al web del Diaridelamúsica.com. DDM

*Seguir el Diaridelamúsica.com a Twitter és necessari per a que puguem contactar amb els guanyador per missatge directe.

 

Les dues entrades dobles son per:
- @violetatorrent
- @npini

Contactarem amb les guanyadores per missatge directe de Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>