Pop Arb: el pop independent reneix al cor del Montseny

El popArb [web] és el festival de música pop independent més important del nostre territori. El certamen, que se celebra amb el Parc Natural del Montseny com a decorat natural, creix com l’espuma any rere any i aquest 2012 ens arriba amb noms consolidats com Mishima, Sidonie o Quimi Portet però també amb propostes més emergents com Mates Mates o Les Sueques. Nosaltres no ens ho hem volgut perdre i per això hem tret el cap a Arbúcies [wiki]. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>