L’Embassa’t de Sabadell es remulla amb Mishima


Mishima en conert al Teatre Monumental de Mataró

Aquest cap de setmana arriba a Sabadell la quarta edició Embassa’t,  [web], el Festival Independent del Vallès. El grup barceloní Mishima [MySpace] no faltarà a aquest festival amb les cançons del seu sisè àlbum L’amor feliç, amb el seu estil inconfusible a mig camí entre la cançó d’autor i la banda de rock. Els veiem a l’Embassa’t amb grups com The Brandy Hips [web], Cut your hair [MySpace] o Maria Coma [web]. Més de vuit hores de música al parc de la Bassa de Sant Oleguer. L’entrada té un preu de 20 euros anticipada i 25 a taquilla.

Comencem amb l’actuació del cantautor penedesenc Cesk Freixas [web] que presenta el seu darrer àlbum Tocats pel foc, on trobem cançó protesta nacional i social mesclada amb la cançó tradicional, el reggae i la rumba. Un tal Pere [MySpace] i Sense Sal [MySpace] s’ajunten amb Cesk Freixas en un concert dins el Cicle Cançó Necessària Solidària. La cita és el divendres 6 de juliol a les 10 de la nit a El Vapor de Terrassa. Costa 10 euros.

L’endemà és el torn dels Lackseaters [MySpace], una banda barcelonina de pop-rock que va començar el 2009 versionant grups com The Do, The cranberries, AC / DC, Pearl jam o Michael Jackson. El concert és el dissabte 7 de juliol a 2/4 de 9 del vespre al Pati de L’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat [web]. Costa 10 euros a taquilla i 8 anticipada. Acabem parlant de Some Monsters Die And Others Return, el segon treball de Marina Gallardo [web], un disc que es pot entendre com una mena de biografia del monstruós, que va des dels orígens de la consciència fins a la maduresa de la persona. Un concepte clar i honest del que és el llenguatge, el món i l’art. Podem gaudir de l’espectacle el diumenge 8 de juliol a les 10 de la nit a l’Heliogàbal de Barcelona [web] per 7 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>