Roger Mas porta les seves cançons més poètiques al festival Poesia i + de Caldes d’Estrac


Entrevista al músic Roger Mas

Durant el més de juliol, el festival Poesia i + [web] omplirà de versos els racons de Caldes d’Estrac, però, com el seu nom indicia, el festival és més que poesia i en Roger Mas [web] serà l’encarregat de posar-hi la música. Amb La casa d’enlloc, Roger Mas fa un nou gir que busca la frescor de les seves primeres obres, amb lletres més senzilles i properes, petites històries amarades de poesia. Darrerament l’hem pogut veure amb la Cobla Sant Jordi però en aquest ocasió s’acompanya d’una banda formada Xavier Guitó, piano i veus, Ivan C. Dach, guitarres, Dani R. Jones, baix elèctric, i Josep Pinyu Martí, percussions. El concert és el dissabte 7 de juliol a les 10 de la nit al Parc de Can Muntanyà. L’entrada té un preu únic de 9 euros.

Però la setmana comença el dijous amb els concerts al restaurant Can Rin de Cabrils [web]. Aquesta setmana és Le Petit Ramon [web] l’encarregat d’animar aquests vespres amb música acústica. El barceloní arriba acompanyat per Els Nanus del Parc, una banda formada per Xavi Mir al baix, Israel Ortega a la bateria i Mireia Alarcón als teclats. El concert és el dijous 5 de juliol a les 8 del vespre a Can Rin de Cabrils i l’entrada és gratuïta.

L’endemà divendres Mataró acull per primera vegada un concert de Joan Dausà [web], artista polifacètic que fusiona cançons melòdiques amb pop i balades de mitjos temps. L’acompanyen Els Tipus d’Interès, grup que compta amb un gran directe. Arriben per presentar el seu disc, Jo mai mai, a la Sala Privat de Mataró [web] el divendres 6 de juny a 1/4 de 12 de la nit. L’entrada costa 10 euros a taquilla i 8 anticipada. També divendres però a Granollers, Marina Gallardo [MySpace] porta el seu segon treball, Some Monsters Die And Others Return, un disc que va des dels orígens de la consciència fins a la maduresa de la persona. Un concepte clar i honest del que és el llenguatge, el món i l’art. Podem gaudir de l’espectacle conjunt amb la banda The Crab Apples, el divendres 6 de juny a les 11 de la nit a la Nau B1 de Granollers [web]. L’entrada costa 6 euros.

Acabem parlant de les platges del Maresme, que quan arriba l’estiu s’omplen de gent prenent el sol però també de concerts. Divendres les Barraques d’Arenys de Mar criden a la festa als joves de tota la comarca amb Mr Freak Ska [web], el pseudònim que amaga la carrera en solitari del mataroní Jaume Cuadrada. Mr Freak Ska s’emmiralla en artistes nord-americans de la tercera onada de l’ska com Chris Murray o Victor Ruggiero. Veurem el grup juntament amb els Pepet i Marieta i els Doctor Ring Ding a la platja de la Picòrdia el divendres 6 de juliol a 2/4 de 12 de la nit i amb accés lliure. Dissabte la platja de Premià de Marc acull el concert de Very Pomelo [MySpace], que torna amb el seu nou disc Ràdio Clotxa, un treball més senzill i més pianístic i amb lletres més introspectives respecte el seu anterior disc. El disc passa per diversos estils des del country i el folk fins la psicodèlia acústica o el jazz. Arriben per animar la festa dels pirates de Premià de Mar a la Platja Bellamar el dissabte 7 de juliol a les 3 de la matinada i amb entrada gratuïta. DDM

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>