Tret de sortida al popArb


Directe de Mishima a Mataró, una de les bandes que actuen a la primera nit del popArb

Quimi Portet, Mishima o Els Surfing Sirles són alguns dels grups que sonaran a Arbúcies en la primera nit del festival de música pop independent popArb [web]. El festival és un dels preferits entre els fans de l’escena pop catalana pel seu aforament reduit, només posen a la venda 2.000 entrades, que ha mantingut el festival en unes dimensions de proximitat i recolliment.

Situat entre el boscos d’Arbúcies, el popArb ofereix manera diferent de viure la música a l’aire lliure amb una fòrmula consolidada que arriba a la vuitena edició amb les entrades esgotades des de fa setmanes. El festival acaba dissabte 30 amb Love of Lesbian, Maria Coma o Sidonie, entre d’altres. En total, una vintena de grups referents però també bandes per descobrir com Amics del Bosc o Les Sueques.

Enguany el popArb ha unit esforços amb altres petits festivals catalans amb l’objectiu de promocionar nous artistes programant-los en els seus cartells i oferir concerts de proximitat a diferents punts de Catalunya. D’aquesta unió en surt la xarxa A-petit formada pels festivals Faraday, Festus, InVictro, PalmFest i el mateix popArb. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>