Petits Camaleons, un festival a escala amb artistes de primera fila pels més menuts

Els grups participants, fent-se la foto amb el cartell del festival.

Els grups participants, fent-se la foto amb el cartell del festival. Foto: Sandra Arisa

Aquest dimarts dia 5 de juny, es va presentar a Barcelona en el transcurs d’un dinar Petits Camaleons[web], el primer festival de música pensat per a infants amb edats d’entre 3 i 12 anys, sempre acompanyats dels seus pares. El festival congregarà els principals grups de l’escena musical catalana, que adaptaran les seves cançons per als més petits de casa el proper 6 i 7 d’octubre al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Al dinar de presentació van assistir-hi els components de Els Amics de les Arts[web], els Catarres[web] i Txarango[web] com a representats del potent però divers cartell amb què constarà el festival.

El festival pretén fer dels nens els autèntics protagonistes i tot està pensat i dissenyat a la seva escala perquè puguin gaudir de la música com no ho fan els grans. Els volums adaptats, la durada de les actuacions escurçada o l’adaptació per part dels músics al seu públic són algunes de les peculiaritats del festival. “El fet de tocar al Petits Camaleons, és un repte que ens motiva”, comentava Alguer Miquel, vocalista de Txarango. A més, el festival posarà a la disposició de les famílies assistents tota mena de serveis com canviadors, restauració i tota mena d’activitats paral·leles per transformar-lo en una jornada festiva on pares i fills gaudeixin del cap de setmana. ”El festival té un punt pedagògic, volem que els nens vegin com sonen els instruments, que sentin no només pop, rock i electrònica” declarava Puig.

Petits Camaleons és una iniciativa público-privada promoguda entre l’Ajuntament de Sant Cugat [web] i la productora No Sonores[web], que es pretén que tingui una continuïtat de com a mínim quatre anys. Sant Cugat fa una aposta de valor, pretenent que l’esdeveniment, pràcticament pioner, sigui una manera de fer territori i gaudir del bon moment de la música catalana i dels festivals que es celebren arreu del país en família. Estan convidats a assistir-hi tots aquells menors d’edat que vagin acompanyats d’un adult, els adults que vagin sense nens no hi podran entrar. El preu de les entrades es de 12 euros i el de l’abonament de 25. GUILLEM ZUAZOLA/SANDRA ARISA

2 comentaris a “Petits Camaleons, un festival a escala amb artistes de primera fila pels més menuts

  1. Pingback: El meu primer article | guillemzuazola

  2. Pingback: El meu primer article | guillemzuazola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>