Passió a la sala 2046 de Granollers amb Los Rebujitos


Quiero de Los Rebujitos en directe a la sala 2046 de Granollers

Los Rebujitos [web] van tornar a actuar el dissabte 10 de juny a la sala 2046 de Granollers [web] després de l’èxit que va tenir el concert que van fer, fa poc més d’un any, a la mateixa sala. Una de les formacions més exitoses d’Andalusia però que s’han fet coneguts arreu de l’Estat Espanyol per les seves lletres d’amor i desamor cantades amb sentiment per Manuel i Yerai. El duet s’acompanyava en aquest ocasió per una banda reduïda, amb una guitarra espanyola que va marcar els ritmes flamencs a la vetllada i una altra d’elèctrica a més de percussions

Amb el seu últim treball, que porta per nom Los Rebujitos, el grup ha fet una pausa i ha editat un disc recopilatori. Així l’espectacle es converteix en un viatge pels 5 discos que han publicat des de que el 2004 van saltar a a la fama amb Lo que me gusta de ti. Gairebé 10 anys d’una trajectòria ben coneguda pel públic que va assistir a la sala granollerina i que va cantar tots els temes acompanyant-los de palmas. LAIA NONELL/MARC ARISA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>