Isaac Ulam, surrealisme mediterrani

Isaac Ulam [MySpace] és un cantautor de Blanes que fa un folk artesà amb melodies pop i aires surrealistes. En directe guanya contundència al acompanyar-se d’una fanda que formen Kiko Barrenengoa,guitarra i violí; Paula López Bermejo, veu; Puter, baix; Lluís Bestard, bateria; i Alberto Pérez, teclat.

Aquest mes d’abril ha publicat el se segon disc Murtra que arriba tres anys després del seu primer treball En els prat més llunyans. Aquest nou treball és més lluminós, ple de sons mediterranis que ens ha volgut explicar des d’un dels racons blanencs més inspiradors pel músic. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>