El Maresme recupera els festivals d’estiu amb el FEM


Entrevista al organitzadors del festival FEM

Després del canvi d’ubicació del Cruïlla, que el va portar de Mataró a Barcelona, i la cancel·lació del Petit Sons de Caldes de Montbui, el Maresme s’havia quedat sense festivals d’estiu. El FEM (Festival d’Estiu del Maresme) [web] arriba enguany per omplir aquest buit i ajudar a passar la calor amb bona música. Nascut de la voluntat de donar un nou format al cicle acústic Fem Ateneu, l’associació Fem Ateneu, Nautilus Recordings i Gat Records organitzen aquest festival que tindrà lloc els dies 13 i 14 de Juliol als Jardins Xifré d’Arenys de Mar.

La presentació a El Públic de Mataró ha servit per anunciar algunes novetats, com que els menors de 12 anys tindran accés gratuït i que Raydibaum i InspQoira actuaran junts amb l’espectacle Raydinspira, un directe que s’ha pogut veure en poques ocasions. El cartell del festival es completa amb onze grups més com Dídach Rocher, Amics del Bosc, Joan Colomo o Els Surfing Sirles. Tots ells grups catalans, una decisió expressa dels organitzadors que com ha dit Pau Serrano, membre del Fem Ateneu, vol ser una mostra de la nova escena de músics catalans. “Ens trobem en una de les millors generacions musicals catalanes i ho hem d’aprofitar”, ha afegit Serrano.

Jordi Solans, Nautilus Recordings, ha anunciat els horaris de les diferents actuacions que començaran a les 7 del vespres i s’allargaran fins a les 3 de la matina. Seward ha estat un dels grups que l’organització ha volgut destacar i que ha qualificat com a “la joia oculta del festival”. Joan Salicrú, membre de l’equip del Diaridelamúsica.com, ha obert l’acte aplaudint la iniciativa i ha explicat que la voluntat del mitjà és promocionar grups, sales i festivals catalans, amb especial atenció als del Maresme que és la comarca on va néixer el mitjà musical. També han intervingut membres de Raydibaum i Amics del bosc, els quals han destacat la importància dels festivals pels grups però també l’oportunitat que suposa pel públic ja que és un espai on descobrir noves bandes.

Les entrades ja es poden adquirir i tenen un preu de 12 euros l’entrada individual i 20 l’abonament pels dos dies, amb compra anticipada, o 17 i 27 euros si es compren a taquilla el mateix dia del festival. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>