Faraday: música independent en petit format a Vilanova i la Geltrú

El festival de música independent Faraday [web], a Vilanova i la Geltrú, dóna el tret sortida de la seva novena edició aquest divendres 29 de maig. El certamen planteja concerts de música independent en petit format, unes propostes que cada cop agafen més força com a alternativa als grans festivals massificats. Són tres nits de concerts a la platja del Far de Vilanova i la Geltrú, a banda del concert inaugural que va tenir lloc ahir dijous dia 28. Els barcelonins Love of Lesbian [web] són el cap de cartell de la nit d’avui divendres però pel festival i passaran bandes com Gran Amant, Herman Dune, Fred i Son, Pegasvs o la Casa Azul. Grups nacional i internacional des del  29 de juny a les 7 de la tarda fins el diumenge 1 de juliol. L’abonament costa 32 euros.

El Faraday és un dels sis festivals que forma part de la plataforma A-petit [Twitterweb], una interessant iniciativa musical sorgida de la voluntat de crear xarxa entre els principals festivals del territori que aposten per la música emergent. Recuperem, per tant, l’entrevista que vam fer precisament a Vilanova i la Geltrú amb Xavier Carbonell, un dels directors del festival, que comparteix conversa amb Ángel Lopera, responsable del Palmfest [web], de L’Hospitalet de l’infant, que se celebra del 26 al 29 de juliol. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>