El Fem Ateneu s’acomiada amb una actuació inusual de Josep Puntí


Videoclip de Setze jutges d’Adrià Puntí

La segona temporada del cicle Fem Ateneu [Facebook] acaba aquest divendres 15 de juny amb el concert de Josep Puntí [Facebook]. Durant aquest any grups com La Iaia, Maria Rodés, Esperit!, Cris Juanico o Joan Colomo [crònica] han passat per l’escenari situat a l’Ateneu Arenyenc d’Arenys de Mar. Puntí s’atura a Arenys de Mar amb l’espectacle Viatge d’un Savi Vilatrista cap enlloc. El poeta tocarà el divendres 15 de juny a les 11 de la nit i el preu és de 7 euros i 6 pels socis.

El cicle a l’Ateneu Arenyenc acabarà divendres però el seus organtizadors encara no fan vacances i preparen el FEM (Festival d’Estiu del Maresme) [web], un festival que se celebrarà a l’edifici Xifré d’Arenys de Mar els dies 13 i 14 juliol. Encapçalen el cartell noms com Inspira, Raydibaum o Ix!.

Però comencem la setmana destacant l’actuació de Joan Dausà [web], artista polifacètic que ens porta cançons pop i balades de mitjos temps. Acompanyat per Els Tipus d’Interès arriba per presentar el seu disc, Jo mai mai, al Teatre l’Amistat de Premià de Mar [web] el dijous 14 de juny a les 10 de la nit. L’entrada té un cost de 10 euros i 8 l’anticipada.

Dissabte és el dia de la música a Mataró [web] i la ciutat ho celebra amb audicions de les diferents escoles de música, un concert a la Plaça Santa Anna i una nit festiva amb La Coixinera i The Pepote’s Band a la plaça de l’Ajuntament. La sala Clap també se suma a la celebració amb un concert de Las Migas [MySpace] el divendres 15 de juny. El quartet representa la vitalitat del flamenc fet a casa nostra amb unes cançons on hi conviuen diferents estils de manera heterodoxa però sense renunciar al seu estil personal. Les veiem al Clap de Mataró [web] el divendres 15 de juny a les 10 de la nit. L’entrada costa 15 euros a taquilla i 10 anticipada.


Entrevista a Las Migas al Diaridelamúsica.com de Mataró Ràdio

Per la nit de dissabte us oferim un espectacle ple d’ànima i de feeling. Les Gospel Girls, coral de l’escola Pia de Granollers, ens faran iniciar un viatge gospelià de la mà de Keco Pujol i Marta de Paco. Una sessió d’aliment per l’ànima que promet anar ben farcida d’humor i que podem veure el dissabte a les 12 de la nit a la sala 2046 de Granollers [web]. L’entrava val 6 euros i inclous consumició. Acabem amb tres dels millors músics del panorama actual de música clàssica. Luís González a la trompeta, Francesca Calero com a soprano, i José Gallego al piano, formen aquest trio, que ofereix el seu art des de l’any 2003 i ha actuat en nombrosos concerts. Les obres del programa que presenten Trio Three Portraits recreen una de les àrees més grans escrites per a aquesta combinació, que abraça des del barroc fins als nostres dies. La cita és el dissabte 16 de juny a les 9 de la nit a Ca n’Humet [Facebook] a El Masnou i costa 10 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>