Dos abonaments per gaudir el Faraday a la platja de Vilanova

Foto: Faraday Festival

Foto: Faraday Festival

Del 29 de juny a l’1 de juliol la Platja del Far de Vilanova i la Geltrú acull el festival Faraday [web]. Amb la col·laboració del festival obrim un concurs per guanyar un dels dos abonaments per gaudir dels concerts que programen.

Per participar només cal que segueixis* el Diaridelamúsica.com a Twitter [seguir] i ens expliquis per què vols anar al Faraday. No oblidis mencionar el @diaridelamusica ni fer servir el hastag #Faraday2012 o @FaradayFestival. El concurs acabarà el dia 23 de juny a les 12 de la nit i els guanyadors es publicaran l’endemà al migdia al web del Diaridelamúsica.com. DDM

*Seguir el Diaridelamúsica.com a Twitter és necessari per a que puguem contactar amb els guanyador per missatge directe.

Els guanyadors del concurs són:
- Marc Carbonell (@MarcCarbonell)
- Arianna (@Ariannavic)

 

Contactarem amb el guanyador per missatge directe de Twitter, si no l’heu rebut dirigiu-vos a info@diaridelamusica.com 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>