CaboSanRoque, buscant els límits de l’experimentació a Lleida

CaboSanRoque [web] és un grup de música dedicat a l’experimentació més lúdica i evocadora, a partir d’instruments inventats i sorgits del reciclatge d’objectes quotidians com màquines de cosir, rentadores o scalextrics. En aquesta peça expliquem com, el passat 2 de juny, el grup va ser a l’Auditori Municipal Enric Granados amb la seva Maquinofòbia pianolera. Un concert molt especial i curiós que es va obrir a la participació del públic de l’auditori lleidatà i que els companys de Televisió de Lleida ens han resumit en aquest reportatge. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>