Amb el seu peculiar humor, Quimi Portet presenta “Oh my Love” a la Sala Rasa de Terrassa

El divendres 8 de juny actuava el cantautor osonenc, Quimi Portet [web] a la Sala Rasa [web] de Terrassa. Amb un incomprensible retard de quaranta minuts, el cantautor presentava, després de tres anys de silenci, el seu llarga durada d’aquest 2012, Oh my love.

Portet va recordar els principis programàtics dels cantautors i quan cridava la paraula Llibertat el públic embogia.  L’actuació va ser excessivament tranquil·la encara que va tenir alguns moments bastant animats i rockers amb ritmes com Flors i violes, Tinc una bèstia dins meu o Fem el ximple, cançons d’antics àlbums com del més nou. Aquests temes mostren la continuïtat de la seva faceta més pocavergonya, en canvi també té melodies més sentimentals i emocionals com és Matem els dimarts i els divendres. També van sonar temes més mítics de passats àlbums com Girona. L’osonenc ha ofert la seva tradicional música popular contemporània però amb l’introducció de petits elements innovadors com aquest eclecticisme, els tocs electrònics…

Amb aquest concert, Quimi Portet va reflectir l’experiència d’una gran trajectòria musical plena d’èxits i de canvis harmònics. CARLOTA BURREL/MARC GINER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>