Alella, El Masnou, Teià, Cabrils i Tiana amb les Beques de Música Jove


Actuació de la formació maresmenca MeNZIA al Música Jove de Montgat, a la sala Pau Casals, el 23 d’octubre del 2009.

Alella, El Masnou, Teià, Cabrils i Tiana són al costat dels nous talents dels seus pobles. Així ho demostren a partir de les beques per a la producció artística de nous músics [notícia a la web municipal d'Alella]. Aquestes ajudes tenen per objectiu donar suport als grups locals de música jove. Tots els grups o solistes d’aquestes cinc poblacions maresmenques que hagin presentat les seves propostes opten a l’edició d’un àlbum i l’organització de concerts. Els finalistes actuaran el 14 de juliol a El Masnou en un concert en directe del qual en sortirà el guanyador de cada categoria. El jurat decideix el grup o solista guanyador de cada categoria a partir de la valoració de l’actuació en directe, i al final del concert es fa públic el veredicte.

Les beques estan obertes a qualsevol gènere musical inclòs de forma genèrica dintre de la música moderna, en qualsevol estil o tendència estètica. Les regidories de Joventut promouen aquestes beques com a plataforma per donar suport a grups i nous talents que no són als circuits professionals. Per això, els premis consisteixen a becar una part important de les despeses que pot suposar entrar en circuits professionals i, d’acord amb els músics, fer la màxima difusió dels treballs guanyadors en aquests circuits. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>