Al popArb amb el Diaridelamúsica.com

popArb 2012. 29 i 30 de juny. Arbúcies.

Amb tots els abonaments esgotats, el 29 i 30 de juny ressonaran pels boscos d’Arbúcies les cançons dels grups que tocaran al popArb [web]. Amb aquest concurs aquells que s’hagin quedat sense entrades poden guanyar un dels dos abonaments que sortejarem.

Per participar només cal seguir * el Diaridelamúsica.com a Twitter [seguir] i dir-nos quin dels grups que hi tocaran és el teu preferit. No oblidis mencionar el @diaridelamusica ni fer servir el hastag #popArb12 o @popArb. El concurs acabarà el dia 23 de juny a les 12 de la nit i el guanyadors es publicaran l’endemà al migdia al web del Diaridelamúsica.com. DDM

*Seguir el Diaridelamúsica.com a Twitter és necessari per a que puguem contactar amb els guanyador per missatge directe.

Els guanyadors del concurs són:
- Toni Viader (@toni_viader)
-  Sergi Borges (@sergi_borges)

Contactarem amb el guanyador per missatge directe de Twitter, si no l’heu rebut dirigiu-vos a info@diaridelamusica.com 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>