Teràpia de Shock enceta la gira d’estiu a la Festa Major de Sant Cugat


Concert de Teràpia de Shock a la Sala Apolo de Barcelona

Sant Cugat està de Festa Major [web] i diferents grups passaran pels seus carrers com La Coixinera o els olotins Teràpia de Shock [web]. El grup s’ha fet conegut per la cançó Sense tu, que apareixis a la sèrie catalana Polseres Vermelles i que els ha portat a guanyar-se el públic adolescent i fer concerts per tot Catalunya amb l’èxit assegurat. El dissabte faran el seu primer concert d’estiu però ja en tenen d’altres programats que els portaran a llocs com Igualada o Torroella de Montgrí. A Sant Cugat, els veiem el dissabte 30 de juny a les 9 del vespre a la Plaça del Rei de Sant Cugat amb l’entrada gratuïta.

Dos concerts per la nit de divendres, el primer en porta a escoltar la música tradicional de Mali de Papa Orbe i Falumbayé Foli. Tot amb ritmes afrocubans i moviments jazzístics que resulten còctel d’afrobeat, afrojazz i afropunk. Els amants de la música africana teniu una cita el divendres 29 de juny a 2/4 de 10 de la nit a la Sala Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat [web]. L’entrada és gratuïta. El segon concert és el dels madrilenys Bultur [web]. La formació d’indie-rock alternatiu presenta el seu últim EP, Long Way to Get There, en un concert on també actuarà Mind Control. Els podem veure el divendres 29 de juny a 2/4 d’11 de la nit a la sala Crossroads de Terrassa [web] i costa 5 euros.

Una estona abans, el Prat de Llobregat ballarà amb els ritmes brasilers al Tun Tum Rio [web]. La festa l’obrirà una batucada, seguidament hi haurà una actuació de capoeira i després diversos concerts de música brasilera. Per gaudir de l’espectacle heu d’assistir a la Plaça Sant Jordi del Prat de Llobregat el dissabte 30 de juny a 2/4 de 7 de la tarda i l’entrada és gratuïta. DDM

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>