Mollet clou els ‘Divendres al Jardinet’ amb el retorn de Tolillo y la banda


Vídeo de Tolillo y la banda amb una de les cançons que interpretaran el divendres dia 22.

De l’1 al 22 de juny Mollet del Vallès ofereix bona música en directe i a la fresca a la cinquena edició del cicle Divendres al Jardinet de Mollet [facebook], que se celebra en un indret màgic, el Jardí del Casal, ubicat al centre de la població vallesana. Illa Carolina, 4rt 1a, Glissando i els molletencs Tolillo y la banda [facebook], aquests darrers el divendres dia 22, hauran estat els protagonistes d’aquesta cinquena edició. El darrer concert, per cert, de la banda de Lluís Hernández, és un retorn del grup després de set anys sense actuar en públic i, per tant, tindrà un caràcter especial, amb un regust a revival.

Més coses, ara parlant de la Salamandra de L’Hospitalet [web] de Llobregat. Anomenats com els ‘primers lletjos dels Rolling Stones’ a Anglaterra, i un grup de culte per al públic nord-americà, els The Pretty Things [web] van ser una de les bandes més influents sorgides de la “British Invasion” de la primera meitat dels seixanta. Una cita indiscutible per tots els amants del Rock&Roll el dijous 21 de juny a 2/4 de 10 de la nit que costa 25 euros a taquilla i 22 anticipada.

Cotinuem, també dijous, amb Las Migas [web], un quartet femení que representa la vitalitat del flamenc fet a casa nostra. En les seves cançons hi conviuen diversos estils de manera heterodoxa ja que elles no renuncien a la seva identitat personal. Són un dels grups més renovadors del flamenc de Catalunya, originat a Barcelona. El concert és el dijous 21 de juny a les 10 de la nit a la Sala Rasa de Terrassa [web]. Costa 15 euros a taquilla i 10 anticipada.

I ara anem a divendres. La Sentina [Bandcamp], el grup d’Albert Girons, Oriol de Balanzó, Marc Sospedra i Santi Bonastre ens presenten Falconades, el seu primer llarga durada que ha estat gravat el 2011. Un concert conjunt amb el barceloní i dj Víktor Ollé el divendres 22 de juny a dos quarts de deu de la nit al Velcro Club de Terrassa [web] i l’entrada és gratuïta.

Acabem aquesta setmana amb Madball [MySpace], un dels grups més poderosos i carismàtics de l’escena Hardcore en general de l’àrea de Nova York en particular. Successors per dret de Agnostic Front, tornen amb el seu disc Empire, del 2010 amb una mica més de metal i new school. Estaran a Estraperlo de Badalona [MySpace] en un concert conjunt amb els Devil in me, 8 ounces i el Dj Unclu Garrot el diumenge 24 de juny a les 8 del vespre. Costa 18 euros i 15 a taquilla. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>