Brams es reinventa amb banda


Videoclip d’Un secret que t’havia de dir de Brams

La banda berguedana de rock català, Brams [web], actua a casa aquest cap de setmana i prepara una gran festa. Amb la complicitat de l’Escola Municipal de Música de Berga amplien la seva banda amb 45 músics que porten nous aires a les cançons de la banda. En aquest espectacle s’hi podran escoltar nous arrenjaments de les seves cançons de sempre però també temes poc habituals i, fins i tot, cançons inèdites. Els fans d’aquesta banda mítica  teniu una cita el divendres 15 de juny a les 11 de la nit al Teatre Municipal de Berga i l’entrada costa 12 euros. I per si algú s’ho perd el dia 21 el presentaran al CAT de Gràcia.

La primera actuació d’aquesta setmana a la Catalunya Central és la dels barcelonins Glissando* [facebook], que presenten el seu disc de versions gravat en una església i que porta per títol Ermites, cançons i com somiar en meteorits roses. Els podem veure el dijous 14 de juny a les 11 de la nit al Voilà! Cafè-teatre [web] de Manresa. El preu de l’entrada és de 7 euros amb el CD inclòs.

Divendres el cantautor penedesenc Cesk Freixas [web] arriba a Manresa per presentar el seu darrer àlbum Tocats pel foc, on trobem cançó protesta nacional i social mesclada amb la cançó tradicional, el reggae i la rumba. El concert és el divendres 15 de juny a les 22.30 a la Sala Stroika [web] de Manresa i el preu de l’entrada és de 10 euros a taquilla i 8 euros l’anticipada. Canviem de registre i parlem de Patrick Fitzgerald [MySpace], un músic britànic que creix amb l’onada del punk dels 70. En els seus ritmes trobem innovació amb la mescla d’estils i amb la foscor de la seva música. L’actuació té lloc el divendres 15 de juny a les 23.30 a la Peixera cafè –teatre [web] de Manresa i l’entrada és gratuïta.

Acabem la setmana amb l’actuació de la canadenca Zoe Boekbinder [web, MySpace] que ens ofereix música pop-folk influenciada per grups tan reconeguts com Au Revoir Simone o Tegan and Sara. La cantautora presenta el seu segon disc Darling Specimens. La podeu descobrir el diumenge 17 de juny a les 19 hores a la Plaça del Carbó de Vic i el concert és gratuït. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>