Pastora actua a la Salamandra de L’Hospitalet poc abans d’endinsar-se en ‘Una altra galàxia’


Mira el vídeo del single del nou disc, Una altra galàxia.

La cançó Penso en tu [vídeo] de la formació Pastora [web] va ser la gran protagonista de la darrera campanya nadalenca de Televisió de Catalunya. Va tenir tant d’èxit que va animar el grup s’ha decidit a enregistrar un disc en català. De moment ja es pot sentir el primer single, Una altra galàxia, a la seva web. L’àlbum, que es dirà així mateix, serà un recull de totes les cançons en català que el grup ha editat al llarg de la seva carrera -com Planetes marins o Dolços somnis- més algunes de noves que estan composant per arrodonir l’àlbum i alguna versió. Segur que en l’actuació que tenen aquest divendres dia 4 a la Salamandra de L’Hospitalet, ja en podrem sentir un avanç. L’entrada a l’actuació costa 15 euros i 12 anticipada.

El concert a L’Hospitalet, de fet, té lloc pocs dies abans de la data en què el volum ha d’aparèixer al carrer, el 29 de maig. Musicalment, a Una altra galaxia, Pastora aposta pel pop electrònic més rítmic continuant la línia que ja van utilitzar en Un viaje en nòria (2011). El trio barceloní va començar el seu camí a l’any 1996 però no va ser fins el 2000 quan es va incorporar, al grup, l’actriu Dolo Beltrán. Des de llavors, han publicat 6 àlbums on han passat per tots els estils musicals. Amb aquest darrer treball tornen a la seva essència més enèrgica.

El mateix divendres dia 4, al Centre Cultural Barradas a L’Hospitalet de Llobregat la cosa va de gospel, amb una actuació de l’Esclat Gospel Singers [web], formació nascuda a Manresa el 2000 de la mà de Ramon Escalé, pianista i compositor que dirigeix la coral. Ara ens presenten el seu darrer muntatge The New Gospel Machine on es donen la mà el gospel contemporani i la tradició més clàssica. En l’espectacle es combinen les potents veus d’Esclat Gospel Singers amb una posada en escena brillant. El concert és a 2/4 de 10 de la nit i costa 16 euros.

Ara ens n’anem fins la Nova Jazz Cava de Terrassa, on dissabte dia 5 a les 10 de la nit actua Arturo Serra Quartet [fitxa]. Serà un concert on el vibrafonista valencià presenta un projecte discogràfic de tribut a la figura del mestre Mr. Hutcherosn. Un recorregut per la seva admirada faceta com a compositor en un nou àlbum compost en la seva totalitat per temes originals de Hutcherson.El cost de l’entrada és de 12 euros.

L’endemà diumenge dia 6 i fent un apunt en el camp de la música clàssica, la soprano Marta Garcia, el pianista Jordi Humet i el clarinetista Jordi Cornudella ens proposen descobrir el gènere lied interpretant peces de Schumann, Schubert i Dvorak al Cèntric Espai Cultural [web] de El Prat de Llobregat. El lied és una composició musical breu, escrita per a cantant i piano, que renuncia al virtuosisme i amb una estreta relació amb el poema. L’espectacle està pensat en format didàctic, explicant molt bé cada peça abans d’interpretar-la, comença a les 7 de la tarda i costa 6 euros.

Acabem la setmana amb el grup 7 Seconds, banda de Las Vegas, en clau hardcore i punk, que es va formar als anys vuitanta i amb una llarga trajectòria i molts discos, arriba ara a Catalunya amb un concert conjunt amb els grups Godfarts i FP diumenge dia 6 a la sala Estraperlo [MySpace] de Badalona. El concert comença a les 9 del vespre i té un preu de 6 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>