La precoç Andrea Motis i l’experimentat Joan Chamorro, a l’Espai Cultural Cèntric del Prat


Hallelujah, interpretada per Andrea Motis i Joan Chamorro al Teatre Coliseum de Barcelona el 5 de novembre de l’any passat.

Comencem la setmana a la Barcelona Metropolitana amb la precoç cantant, trompetista i saxofonista Andrea Motis i l’experimentat multiinstrumentista Joan Chamorro [MySpace, facebook]. L’espectacular grup presenta un espectacle ple de matisos on el jazz clàssic es barreja amb les sonoritats més modernes. Si vols conèixer la veu que ha revolucionat el panorama de casa nostra no et perdis el concert que ofereixen el divendres 18 de maig a les 8 del vespre a l’Espai Cultural Cèntric al Prat de Llobregat [web] amb entrada gratuïta.

Ara és el torn del grup Los Secretos [web, MySpace, facebook], que després de més de cinc anys de gires per Espanya, arriben amb melodies amb vida pròpia en la tradició popular. Versos escrits amb ofici i bellesa, amb ànima i acompanyats de guitarres harmòniques. No et perdis a Los Secretos presentant el seu últim LP Este mundo raro en directe en l’únic concert a Barcelona de la seva nova gira. La cita és el divendres 18 de maig a les 10 de la nit a la Sala Rasa de Terrassa. El cost és de 30 euros a taquilla i 25 anticipada.

Continuem amb el concert de La Pegatina [web, MySpace, facebook], el grup de la rumba catalana, que presenta el seu darrer treball, Xapömelon. Un disc arriscat, fresc i sincer que fusiona rumba i ska. Un gran grup de gent que farà gaudir de la bona rumba i posarà tot el públic a ballar. Els veiem el divendres 18 de maig a les 10 de la nit a la Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat [web]. L’entrada té un preu de 15 euros a taquilla i 12 anticipada.

Continuem amb Clepton [web, MySpace, facebook], la formació manresana que combina músics amb influències diverses i pretén seguir la línia del rock independent tot buscant noves formes de qualitat musical. Barreja alternativa d’indie i rock que podem veure el divendres 18 de maig a les 11 de la nit a la Crossroads de Terrassa [web] per 5 euros.

Dono Arango [MySpace] i Carlitos Lage es coneixen a principis de 2009 després d’una llarga trajectòria musical per separat. Les seves inquietuds donen nom a Habana con Kola [web, MySpace, facebook], un projecte de fusió cubana més transgressora. Integrant el pop-rock, el funk al so més autèntic de Cuba passant per chachachá, el danzón i la rumba catalana. Els carrers de Barcelona han inspirat a aquests dos trobadors a cantar a l’Havana des del cor del Raval, impregnats dels ritmes de l’ambient cosmopolita de la ciutat comtal. Els veiem el dissabte 19 de maig a les 11 de la nit al Harlem Jazz Club de Barcelona [web] per 6 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>