‘La Gran Pirueta’ de Sidonie triomfa al Circ Cric


Sidonie interpretant Tormenta de Verano a la carpa del Circ Cric

La carpa del Circ Cric [web], a Sant Esteve de Palautordera, va acollir el divendres 18 de maig el grup de pop-psicodèlic Sidonie [web]. El barcelonins es troben en gira presentant el seu últim disc, El Fluido Garcia, però en aquesta ocasió van deixar de banda el seu espectacle habitual per presentar La gran pirueta, un xou fet especialment per a l’ocasió.

Tot i que la majoria de cançons van ser d’aquest darrer treball, Sidonie també va recordar els seu inicis amb temes del seu primer disc com Sidonie goes to Varanasi o Feeli’n Down que van marcar els ritmes més psicodelics a la nit. No van faltar el temes més exitosos com Costa Azul o El incendio, tot i que totes les cançons van ser cantades com a veritables himnes.

La nit va tenir des de moment delicats, amb Marc Ros cantant Giraluna a capella entre el públic, fins a moments més salvatges amb el bateria Axel Pi ballant enfilat a l’estructura de la carpa. Tot això, combinat amb escenes d’extrema plasticitat quan la música del grup barceloní marcava el ritme al espectacles a l’espectacle del Fakir o a les acrobàcies aèries de la trapezista.

El resultat, un directe amb una sonoritat saturada en algunes ocasions però que des d’un principi va atrapar el públic a la xarxa dels Sidonie amb un espectacle impregnat de la màgia del circ. LAIA NONELL/MARC ARISA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>