La Fira de Música al Carrer de Vila-seca

La Fira de Música al Carrera de Vila-seca [web] és un certamen que, des de fa tretze anys, treballa pel descobriment de la millor música emergent del nostre territori i també per a acollir algunes propostes nascudes fora d’ell. El Diaridelamusica.com, que va participar en una taula rodona de la trobada professional [aquí], va voler passejar-se el cap de setmana passat pels carrers d’aquesta població del Camp de Tarragona per apropar-se als sons que són apunt d’esclatar a casa nostra. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>