José ‘El Chatarra’, rumba i rock aflamencat també des de Reus

Reus és la ciutat que ha vist créixer José El Chatarra [MySpace], cantant i showman que s’acompanya d’una senzilla però efectiva banda i que presenta ara el seu segon disc, el seu segon disc. El rumber i roquer aflamencat acaba de treure -aquest passat 20 de març- el seu segon àlgum Mira la que s’ha liao, que continua la línia oberta amb De chatarra… Corazón, el primer volum que va treure al mercat. Des del Diaridelamusica.com hem volgut parlar amb aquest rumber i roquer aflamencat i amb el Punky Gitano perquè ens expliquin quins ritmes contenen cançons com A las penas… Puñalás!, La barquita del Estrecho o Y dicen que los rumberos…. Entre els inspiradors de la seva fórmula Los Chichos, Triana i Pata Negra. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>