Joan Colomo omple la nit d’originalitat i diversió al Fem Ateneu d’Arenys de Mar

A l’encantador espai del Fem Ateneu [Facebook] d’Arenys de Mar començava amb mitja hora de retard l’actuació en acústic del cantautor Joan Colomo [web] la nit del divendres 4 de maig. Colomo repetia a l’Ateneu per presentar el seu últim treball, Producto interior bruto vol.2.

El concert va començar amb cançons tranquil·les com En re o Mans buides i es va anar animant durant la nit amb temes com Fe en el acné i Els destil·lats i la constitució, melodia que fa referencia tan a Arenys de Mar com a  Arenys de Munt. Durant l’actuació va destacar l’emotiva i fantàstica cançó L’ocell que forma part del seu primer llarga durada, Contra todo pronostico.

Mentre Colomo s’anava bevent una copa de whisky, farcia l’espectacle de gags curts i graciosos entre cançons i fins i tot va tallar-ne algunes per posar-se a xerrar. El cantautor va demostrar que és la màxima expressió de naturalitat i espontaneïtat i amb la seva peculiar veu i forma de ser va oferir una actuació divertida i singular.

El concert va estar replet de cançons curtes, d’aquest pop-rock innovador i genuí que tan el caracteritza i de lletres molt treballades i originals, on totes les paraules rimen i amb les que Colomo demostra el seu talent. El celoní va anar mesclant el català i el castellà durant la nit de forma instintiva i va saber mostrar desimboltura i sinceritat a través dels seus temes.

El cantautor va tancar la sessió de manera entretinguda i va establir una bona connexió amb el públic arenyenc, que en tot moment va estar molt tranquil tot i que va posar-se a cantar en diverses ocasions els ritmes més conegut de les cançons. Colomo va brillar al Fem Ateneu amb la seva extravagància i autenticitat. CARLOTA BURREL/MARC GINER

1 comentari a “Joan Colomo omple la nit d’originalitat i diversió al Fem Ateneu d’Arenys de Mar

  1. Pingback: El Fem Ateneu s’acomiada amb un concert d’Adrià Puntí | ddM | Diaridelamusica.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>