Els Amics de les Arts es guanyen completament al públic al Teatre Clavé de Tordera

Durant la calorosa tarda del 29 d’abril, ni més ni menys que 400 persones van assistir al Teatre Clavé de Tordera [web] per veure Els Amics de les Arts [web]. Les entrades exhaurides des de fa temps denoten que els fans els esperaven amb ànsies després de tot un any de silenci. El grup format a Barcelona l’any 2005 presenta el seu tercer llarga durada, Espècies per catalogar. Els quatre components del grup: Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué estan acompanyats de la Bed&Banda, bé, o com l’anomenen ells ara, la Banda per Catalogar, amb baixista, bateria, saxo, trombó i trompeta que van aconseguir aportar més dinamisme a l’espectacle.

El concert va arrencar amb la cançó Carnaval i va continuar amb més cançons del nou disc com Miracles, però els moments més esperats del concert van arribar amb les cançons del seu segon treball Bed&Breakfast, les primeres a sonar van ser L’home que treballa fent de gos i la genial La merda se’ns menja, en les què el públic va animar-se a cantar. Tot i que el moment àlgid del concert va donar-se amb els seus himnes Jean-Luc i Bed and Breakfast, ja que gairebé tot el teatre va aixecar-se per ballar-les i cantar-les.

Els Amics han demostrat que aquest darrer treball és més reflexiu, tranquil i madur sobretot amb les treballades melodies Els Ocells o Louisiana o Els Camps de Cotó. No obstant, tot i aquesta maduresa, els nous temes no acaben d’enganxar al públic tal i com feien els dels altres àlbums, però el temps dirà si acaben d’arrencar o continuen agradant més els antics.

El que tampoc ha faltat, tan típic del grup, han estat els gags entre cançó i cançó: bromes gracioses, historietes diverses i anècdotes curioses, i encara que això dona interacció amb l’espectador poden arribar a fer-se pesats amb tanta xerrera. Els Amics han sabut donar espectacle i joc al públic, que des de nens ben petits fins a avis, ha sortit molt content del concert. CARLOTA BURREL/MARC ARISA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>