Destaquen la necessitat de vertebrar comunicativament el territori a la FIM de Vila-Seca

D'esquerra a dreta, Elisenda Soriguera d'Enderrock; Eloi Aymerich, director del Diaridelamusica.com; Alguer Miquel, de Txarango i Kike Bela, director del FIM Vilaseca.

D'esquerra a dreta, Elisenda Soriguera d'Enderrock; Eloi Aymerich, director del Diaridelamusica.com; Alguer Miquel, de Txarango i Kike Bela, director del FIM Vilaseca.

Els grups emergents i els programadors de cicles i festivals del conjunt del territori reclamen atenció per la seva tasca, més enllà de la bombolla barcelonina, i la necessitat de vertebrar comunicativament les seves activitats i informacions. Va ser la conclusió unànime de la taula rodona Televisió, articles, fires Twitters i música: com fem créixer els grups emergents, ue es va dur a terme divendres dia 11 a l’Espai FIM Pro al Teatre del Centre de la Fira de Música al Carrer [web] de Vila-seca. El Diaridelamusica.com, per boca del seu director Eloi Aymerich, va ser un dels participants d’aquesta taula rodona, de la qual també van prendre part el director del certamen, Kike Vela; Elisenda Soriguera, cap de redacció d’Enderrock.cat; Alguer Miquel, de la formació Txarango.

Eloi Aymerich, que va recordar els orígens del projecte del Diaridelamusica.com junt amb la Casa de la Música de Mataró, va fer servir una metàfora barcelonina per situar els assistents respecte la feina que intenta fer el projecte: “A la plaça Catalunya hi ha els Manel o els Amics de les Sants, nosaltres busquem a les perifèries, a Sants”. El director del FIM Vilaseca, Kike Bela, va aliniar-se amb la tesi d’Aymerich defensant el treball amb les periferies que intenta fer el certamen: “El que pretenem nosaltres des del primer dia és exactament això, retratar les perifèries” del moviment musical català. En aquest sentit, representants de l’associació Tercera Via van lloar la tasca d’obrir camí que, al seu parer, està fent el Diaridelamusica.com amb els grups emergents i la d’aplanar aquest camí, un cop obert, per part de l’altre mitjà de comunicació present a la sala, Enderrock. DDM

1 comentari a “Destaquen la necessitat de vertebrar comunicativament el territori a la FIM de Vila-Seca

  1. Pingback: La Fira de Música al Carrera de Vila-seca | ddM | Diaridelamusica.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>