The Gramophone Allstars i Glissando presenten discos a la Sala Rasa i a l’Heliogàbal

Videoclip de la cançó Levitant A La Deriva, del disc homònim dels The Gramophone Allstars.

The Gramophone Allstars [web], formació que lidera el saxofonista Genís Bou, presenta aquest dissabte dia 26 el seu nou disc, el tercer de la seva carrera, a la sala Rasa de la Faktoria d’Arts [web] de Terrassa aquest dissabte dia 26 de maig. Levitant a la deriva (Liquidator Music, 2011), que significa la tercera edició discogràfica consecutiva a disc per any, respira una forta influència jamaicana, amb la veu de Judit Neddermann al capdavant. The Gramophone All Stars neixen a la primavera del 2008 amb Barcelona com a centre neuràlgic. La intenció del grup és oferir un repertori dominat per les sonoritats que fusionen ska i jazz, però també interessant-se per estils com el rocksteady, el boogaloo, el soul o la bossa nova. Els veiem dissabte a les 10 de la nit; el cost de l’entrada és de 8 euros a taquilla i 6 anticipada.

Els que també presenten disc són, avui dijous, el grup Glissando* [MySpace], en el seu cas a l’Heliogàbal de Barcelona [web]. La banda ha volgut celebrar deu anys de trajectòria amb l’edició del seu disc de versions titulat Ermites, cançons i com somiar amb meteorits roses -s’ha gravat a l’ermita de Sant Sebastià de Montmajor. El grup segueix demostrant el seu bon gust adaptant cançons dels millors artistes del món, com Depeche Mode, Johny Cash, Quimi Portet o Mishima.  , El preu de l’entrada del concert és de 10 euros a taquilla i 7 anticipada.

Parlem ara de tres concerts que es fan dissabte. El primer, a la sala La Resistencia de L’Hospitalet de Llobregat, el protagonitza el grup de música festiva i fresca Tashkenti, procedent de la Vall d’Albaida, al País Valencià. Presentaran el que és el seu debut discogràfic, Batega (Kasba Music, 2012) on es mesclen cançons que respiren frescor, elegància i energia amb un ventall sonor on trobem influències que vénen tant de l’Àfrica com dels Balcans. La música del grup d’Ontinyent té la voluntat de diversificar l’escena del País Valencià.

També dissabte, i en aquest cas a Terrassa, actuació de Motorzombis [web] a la Crossroads [web] de Terrassa. La formació neix el 2005 com a banda de rock i locobilly, però també com a mitjà d’apologia del terror clàssic i la cultura monster de tots els temps. La majoria dels seus temes són concebuts com a petits homenatges a les pel·lícules del gènere terrorífic i internacional, així com als videojocs clàssics de terror. Al maig de 2010 treuen el seu primer EP en vinil de 7 polzades, The Curse Of Spanish Horror Movies. El cocnert és a 2/4 d’11 de la nit i costa 6 euros.

I acabem aquest repàs a la nit del dissabte amb el grup barceloní The Mamzelles [MySpace]. Sense pretendre pertànyer a cap estil de música determinat, han estat les segones classificades del concurs de maquetes Sona9 2011. No us podeu perdre el seu look cabareter, les lletres divertides i el show que ofereixen durant els concerts. Les veiem el dissabte 26 de maig a dos quarts d’onze de la nit a Terra Dolça a Sant Cugat [web] per 5 euros.

L’Hospitalet acull el Guitar Doc Tour 2012
Els dies 24, 25 i 26 de maig té lloc a L’Hospitalet de Llobregat el Guitar Doc Tour 2012, un seguit d’activitats pensades per als qui mai en tenen prou sobre els coneixements del món de la guitarra. Xerrades i col·loquis sobre la tecnologia de guitarres i baixos i els seus ajustaments, i fins i tot un taller pràctic per aprendre a avaluar l’estat d’un instrument. Són unes Jornades estrictament pensades per als més malalts de la guitarra que es faran al centre cultural Bellvitge-Gornal de L’Hospitalet i que organitza la Salamandra, seu de la Casa de la Música de L’Hospitalet. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>