La Fundación Tony Manero reivindica la música disco i el funk a l’Stroika de Manresa

Videoclip de Can’t Nobody Love Me Like You Do del primer disc de la Fundación Tony Manero, Looking For La Fiesta.

La Fundación Tony Manero [MySpace] actua a la Sala Stroika [web] de Manresa aquest divendres dia 1 a partir de les 11 de la nit en un concert organitzat per la Casa de la Música [web] de Manresa. L’entrada costa 10 euros anticipada i 13 a taquilla. La Fundació Tony Manero (FTM, en acrònims), és un grup català de música disco i funk, fundat el 1996 precisament amb la voluntat de reviure la música disco. Van llençar el seu primer disc el 1999, anomenat Bikini 17 y 18 Marzo 99, un enregistrament en directe a la Sala Bikini de Barcelona. El seu primer àlbum d’estudi, Looking for la fiesta, data de 2001 i va ser molt ben rebut gràcies en part a la inclusió d’un dels temes del àlbum (Super sexy girl) en un anunci de televisió. El 2002 llancen el seu segon àlbum anomenat Sweet movimiento, el 2003 surt al mercat The remixes, disc de remescles dels seus temes més coneguts i Click és el seu tercer disc d’estudi, publicat en 2004 on s’allunyen del seu medi natural i es dediquen a tocar house, drum’n'bass, mambo-funk i latin-funk. El 2006 llancen una edició especial de CD i DVD anomenada Que no pare el beat! amb una actuació gravada en directe a la sala La Paloma per celebrar els seus deu anys de carrera. Finalment, el seu darrer disc, Pandilleros (Music Bus, 2009), està concebut com un homenatge a la música funk en el cel·luloide.

Deixem la Fundación Tony Manero i destaquem també aquesta setmana, l’endemà dissabte dia 2, a la mateixa Stroika de Manresa, el XD Festival de la Sala Stroika de Manresa  on podreu gaudir de música rock i rap amb missatges polítics a partir dels grups Narco, Reincidentes, Habeas Corpus, Los Chikos del Maíz, Pirat’s Sound Sistem i The Anti-patiks. Serà a la Sala Stroika de Manresa el dissabte 2 de juny a 2/4 de 8 de la tarda i l’entrada costa 20 euros a taquilla i 17 euros anticipada.

El cantautor de L’Hospitalet de Llobregat Rafa Rodriguez [web] busca arribar amb la seva música a les persones. El músic també ofereix versions que van des de El Último de la Fila fins a Eric Clapton passant per diversos grups de rock nacional. El concert té lloc el divendres 1 de juny a 2/4 de 12 de la nit al Voilà! Cafè-teatre de Manresa [web] i és gratuït. L’endemà dia 2 serà el torn de Javier Ros, a partir de les dotze de la nit, també al Voilà! Cafè-Teatre, en un acte organitzat des de la Casa de la Música de Manresa i que és gratuït. Músic de sobrada experiència i talent amb la guitarra espanyola, combina la docència amb les actuacions a diferents sales de música en directe. Al Voilà! hi actua un cop al mes i la seva visita és esperada amb moltes ganes per bona part del públic.

Acabem la setmana amb l’actuació de l’Orfeó Català, la formació amb molta trajectòria i prestigi al nostre país ofereixen una selecció de cors d’operes i d’oratoris en versions per a acompanyament de piano. Els amants de l’òpera teniu una cita el diumenge 3 de juny a les 6 de la tarda a l’Atlàntida de Vic [web] i el preu de l’entrada oscil·la entre els 21 i els 25 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>