The Toy Dolls, únic protagonista a la Mirona després de l’ajornament del concert de Soziedad Alkoholica

Nellie The Elepahnt, de The Toy Dolls.

La banda de punk The Toy Dolls [web], que torna a La Mirona  [web] després de la seva visita el 2010 per presentar el seu nou disc The Album After The Last One, serà la protagonista del cap de setmana a les comarques gironines després de l’anul·lació del concert que la formació basca Soziedad Alkoholica [web] havia d’oferir divendres dia 11. Rocknrock, promotor del concert, ho ha anunciat amb un comunicat on ja avança la propera data del concert, el 10 de novembre vinent. Així mateix, s’aclareix que l’import de les entrades adquirides per a aquesta concert de Girona es podran recuperar a partir del 9 de maig als mateixos punts de venda on es van adquirir. La mítica formació havia de presentar el seu nou disc Cadenas de Odio.

Són ja trenta anys a la carretera per part de The Toy Dolls, oferint un show únic, motiu pel qual s’han convertit en la banda de punk més estimada a l’Estat. Dalt l’escenari acturaran també hi tocaran Secret Army, Fi-Asko i Anti-Patics i Lagonsales, en comptes dels anunciats Fi-Asko per impossibilitat d’un dels seus components. L’espectacle té lloca les 9 del vespre i costa 25 euros a taquilla i 20 euros anticipada.

De totes maneres, la setmana, a les comarques gironines, té altres ingredients més calmats i comença, dijous, amb el concert de Raul Reverter i Jordi Farrés, acompanyats de guitarra i saxo ens aproximaran als estàndards del jazz amb tocs d’innovació. La cita és el dijous 10 de maig a les 10de la nit al Sunset Jazz Club de Girona [web] i l’entrada costa 5 euros. També aquella nit al cafè El Coro de Sarrià de Ter, espectacle Cabaret Noir, amb Lilith Hibou, Jolie Noir i Charlotte Ninon. Dins el cicle Les nits del Coro.

I ara anem cap a l’àmbit de la música clàssica i recomanem el Concert de Sarsuela amb els solistes Natasha Tupin, Susanna del Saz, Giorgio Elmo i Ulises Ordúñez i amb el pianista Elke Sanjosé que ens presenten romances conegudes per gaudir de la bellesa d’aquest gènere amb un viatge musical en el temps. Ho podem veure el dissabte 13 de maig a les 6 de la tarda al Teatre de Bescanó [web]. El preu de l’entrada és de 18 euros a taquilla i 15 euros anticipada. També en el camp de la clàssica però divendres, a les vuit del vespre, a l’Auditori Josep Viader de Girona, concert commemoratiu del centenari del naixement del compositor Xavier Montsalvatge, a càrrec de Maite Mer, soprano, i Helena Ginès, piano. Dins el cicle Temporada de música.

Finalment, i tornat a La Mirona de Salt, explicar-vos que diumenge dia 13, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, tindrà lloc Limbo. Festa Musical Jove de Salt, una nova proposta de lleure per als joves on es combina la música en viu i sessions de dj i que té caràcter gratuït. La festa compta amb la implicació dels propis joves en l’organització: els grups Beatbox Callejero, La Negra Rumbera, Kannaks i els DJ Eloi Arpa, Masi i Kosta. L’acte l’organitza l’Àrea de Joventut de lajuntament de Salt  i Casa de la Música de Salt-Girona. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>