Joan Colomo repeteix al Fem Ateneu d’Arenys de Mar presenant dos discos alhora


Concert de Joan Colomo al Festival Petitsons de Caldes d’Estrac

Fa poc més d’un any que Joan Colomo [Facebook] va passar pel cicle Fem Ateneu d’Arenys de Mar [Facebook] i ja hi torna aquest divendres. Durant aquests mesos Colomo ha tingut temps de treure dos discos més, el dos volums de Producto Interior Bruto, que han destacat de manera excel·lent en el panorama musical català actual. El divendres 4 de maig els maresmencs tenen una nova oportunitat de deixar-se sorprendre pels delirants temes de Joan Colomo a 2/4 de 12 de la nit a l’Ateneu Arenyenc per 4 euros l’entrada i 3 euros pels socis.

També la nit de divendres, la jove sala Nau B1 de Granollers acull l’incombustible compositor sallentí Carles Cases [web], que torna a l’escena amb un nou espectacle musical de petit format, Dancing Plays. Una proposta càlida, desenfadada i eminentment mediterrània que reivindica els estàndards musicals ballables de les tradicionals revetlles d´estiu. Si voleu recordar els balls d’envelat no us perdeu el dissabte 5 de maig a les 10 de la nit a la Nau B1 de Granollers [web] el concert de Carles Cases per 10 euros. Tanquem la nit de divendres amb Els Stompers [web], residents a Barcelona, arriben aquest divendres a Alella per transportar-nos a la música celta del segle XX. Aquesta banda, que ha anat evolucionant des del folk irlandès fins a una proposta més personal, presenten un creuament d’estils caracteritzat per la ironia dels seus temes. Els podem escoltar a Can Lleonart a Alella [web] el divendres 4 de maig a les 10 de la nit per 4 euros.

Dissabte la sala Clap de Mataró [web] s’omple de la rumba i rock andalús de D’Callaos [web]. La formació egarenca presenta el seu tercer treball, El borde donde se termina el mar, en un concert conjunt amb la banda Cambembo [web] en el que ningú podrà deixar de ballar. Seran al Clap de Mataró el dissabte 5 de maig a les 11 de la nit i l’entrada té un cost de 12 euros a taquilla i 9 l’entrada anticipada. La nit abans, la sala mataronina haurà visctu amb intensitat el hip-hop de Chacho Brodas [Facebook]. Aquesta banda nascuda a Terrassa el 2007 arriba a la sala Clap de Mataró dins de la gira Date Cuenta mentre preparen el seu proper disc. El concert és divendres 4 de maig a les 11 de la nit i l’entrada val 12 euros a taquilla i 10 anticipada.

Acabem l’agenda amb dues propostes pels amants del jazz i variants. La nit de divendres actuen a Cardedeu els Laietan Avenue Quintet. El hardbop i el swing modern són la base d’aquest quintet de jazz que es caracteritza per composicions rítmiques i arranjaments especials i un directe ple de matisos i energia. Podem gaudir de l’espectacle el divendres 4 de maig a les 11 de la nit al Centre Cultural de Cardedeu [web] per 6 euros. L’edenma, la Massa Centre de Cultura Vilassarenc [web] organitza el 2on Concert de Jazz en el Cicle de Jazz i Poesia. En aquesta ocasió els músics convidats són la Judit Neddermann [web] amb la Global Jazz Quartet. La veu de la vilassarenca, una futura estrella en el panorama musical del país, ens depararà una vetllada amb el millor jazz el diumenge 6 de maig a les 7 de la tarda al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt per un preu de 15 euros i 8 pels socis. DDM

1 comentari a “Joan Colomo repeteix al Fem Ateneu d’Arenys de Mar presenant dos discos alhora

  1. Matxitxaco, el dia 10-7-2012 13:23h va comentar:

    Els Joan Colomo porten un bon rotllo a sobre que és genial, i amés tornen a venir a Arenys per el FEM Festival!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>