Músiques disperses, des de Lleida per a tot el país

El Músiques Disperses [web] de Lleida és un festival nascut a les terres de Ponent però que se celebra també a Barcelona i guissona i que té l’objectiu de destacar bones propostes folk al nostre territori, les propostes amb més personalitat, si més no. La sisena edició del Mud ha comptat amb els Manel com a tret de sortida però també ha acollit músics emergents com el lleidetà Gasion al Cafè del Teatre de l’Escorxador de Lleida. Els companys de Televisió de Lleida ens n’han fet aquest reportatge. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>