Live Session Day, el primer festival de l’estat que se celebra en clubs

El festival lleidetà Live Session Days es distingeix de la resta per ser el primer festival de l’estat espanyol que només se celebra en clubs [notícia a La Mañana]. El Live Session Day programa una desena de concerts en 5 clubs diferents amb un objectiu comú: oferir rock en recintes íntims que prometin proximitat. El cartell d’aquest 2012 ve encapçalat per artistes i grups reconeguts com Bebe o Sidonie però també dóna cabuda a propostes emergents com els lleidetans No brains. Els companys de Televisió de Lleidà ens n’han fet un reportatge. DDM

1 comentari a “Live Session Day, el primer festival de l’estat que se celebra en clubs

  1. Pingback: Maika Makovski al Live Session Day | Joan Teixidó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>