Lenacay i el Diaridelamúsica.com et porten a la festa de presentació del Cruïlla Barcelona


Lenacay interpretant Walking on the Ramblas pel Diaridelamúsica.com

Dijous 12 d’abril comença un concurs per assistir a la festa de presentació del festival Cruïlla Barcelona [web] que tindrà lloc el dimarts 17 d’abril a l’Antiga Fàbrica Damm. Lenacay [Facebook] és el grup escollit per actuar a la festa, on oferiran un tastet del seu nou disc de debut Ryma.

Per aconseguir una de les dues entrades dobles que sortegem només cal entrar al Facebook [aquío Twitter [aquídel Diaridelamúsica.com i dir-nos tres artistes que actuin a l’edició d’enguany. El concurs acabarà el dissabte 14 d’abril i diumenge al matí anunciarem els guanyadors que hauran de facilitar-nos les seves dades abans del dilluns 16 d’abril a les 5 de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>