Jorge Cáliz, Miquel Abras i Isaac Ulam presenten els respectius discos a Bescanó, Girona i Olot

Videoclip de Baja de la parra, single de presentació de A Mi Manera, de Jorge Cáliz.

Aquesta setmana, a les comarques gironines, prestem la nostra atenció a dos cantautors de la zona que ensenyen els seus respectius treballs divendres dia 20. Jorge Cáliz [MySpace], músic flamenc natural de Girona, presentarà el seu darrer treball A mi manera, un disc que juga amb els sentiments del propi autor i que ens fa entendre el pop flamenc d’una manera diferent, al Teatre de Bescanó a les nou del vespre i val 10 euros a taquilla i 8 euros anticipada. Cáliz es presenta sota l’etiqueta del “flamenc pop enriquit amb subtils tocs de rock català”, una etiqueta molt poc habitual a casa nostra. Per la seva banda, el bisbalenc Miquel Abras [web], que presenta el seu últim disc Equilibris impossibles. El cantautor ens ofereix un pop rock enèrgic i sentimental a partir de les nou del vespre a l’Auditori–Palau de Congressos de Girona. L’entrada costa 6 euros però us hem de dir que ja estan exhaurides. I encara en referència als cantautors i també a divendres, a l’Ateneu Central d’Olot [Twitter, Facebook, Web], un nou espai de cultura al centre de la capital de la Garrotxa [veure notícia a El Punt Avui], actuació del cantautor Isaac Ulam [MySpace], que hi presentarà el treball Murtra.

La setmana, però, comença aquest dijous dia 19 amb l’actuació del grup de combat rock La Mâquina [MySpace]conjunt italo-català amb vocació internacionalista que posa al mateix nivell la música que les idees. A dalt de l’escenari també hi trobarem el grup Talco, de Marghera, Venècia, també italians, doncs. El concert té lloc a la Sala Tourmix [web] de Girona a dos quarts d’onze de la nit i costa 10 euros.

I parlant de grups, fem referència als tarragonins Bongo Botrako, els quals fusionen rumba, reggae, ska i sobretot molta alegria. Només amb el seu únic disc, Todos los dias sale el son, ja s’han donat a conèixer arreu de la península. A dalt l’escenari també hi seran també els Balkatalan Experience. Si vols escoltar un dels grups rumberos del moment no et perdis el concert el dissabte 21 d’abril a dos quarts de deu de la nit a La Mirona de Salt. El preu de l’entrada és de 12 euros a taquilla i 10 euros anticipada. El dkia abans, també a la Mirona de Salt, segon concert del cicle Salt The Musics 2012, certamen de música promogut per Salt i organitzat per l’Estació Jove de Salt en col·laboració amb la Casa de la Música, on actuaran les formacions Pon el Aire, Pato i S de No.

Per finalitzar la setmana recomanen una nova edició de les Jam Session que es fan a La Impremta de Girona, en aquest cas diumenge dia 22. Actuacions de jazz, blues i funk en directe dels músics gironins més destacables així com de nous talents del panorama musical jazzístic. Per conèixer l’essència del jazz i de la improvisació musical has d’anar a La Impremta de Girona el diumenge a les nou del vespre. L’entrada és gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>