En ruta el projecte Catalunya Çelta

Drónán and Nuala Irish Dancers at Espai Àgora, Sabadell.

Catalunya Çelta [web] és una plataforma de grups artístics catalans agrupats per difondre la música i dansa d’influències celtes o atlàntiques que són fetes a casa nostra. Una de les accions que realitzen per fer-ho possible és la Ruta Catalunya Çelta, un circuit organitzat per poder veure en concert un munt d’artistes d’aquest estil com per exemple els de Santa Coloma de Gramanet Invernalia o els maresmencs Ebri Knight. En total podrem veure les actuacions de catorze grups repartides en quatre sales d’arreu del territori: l’Espai Àgora de Sabadell, El Molinet de Santa Coloma de Gramanet, la Sala Circus de Cerdanyola del Vallès i Can Basté a Barcelona. Tot durant aquest abril, maig i juny. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>