El Loco Educado presenta videoclip a El Públic de Mataró


Entrevista a El Loco Educado

El Loco Educado [web] és grup mataroní amb més de deu anys de trajectòria durant els quals ha publicat dos discos. Aquesta banda de pop presenta una formació poc habitual en grups d’aquest estil ja que la guitarra no forma part dels seus instruments. El quartet dóna molt protagonisme al piano i la veu i tanca la seva formació amb un baix i bateria.

El proper dijous 26 d’abril seran a l’Espai Cultural El Públic de Mataró [Facebook] on presentaràn el videoclip de la cançó Y ahora, un tema que podem trobar al seu segon disc El equilibrio del péndulo. A part de presentar el videoclip el grup oferirà un tastet del disc en format acústic. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>