El Diaridelamúsica.com sorteja una nit d’hotel i una entrada doble per la Fira de Música al Carrer de Vila-seca

El Diaridelamusica.com sorteja un cap de setmana a la Fira de Música al Carrer de Vila-seca [web]. El premi consisteix en una habitació doble a l’Hotel Terramarina [web] per la nit del dissabte 12 de maig amb esmorzar inclò i dues targetes FiM que donen accés als espais de la fira (escenaris Hort del Centre, Auditori Josep Carreres i Las Vegas/L’Oficina).

Per participar al concurs només cal fer un tweet a @diaridelamusica amb el hastag #FiMVilaseca explicant quin és el teu grup preferit dels que tocaran a la fira. Cal ser seguidor del Diaridelamúsica.com a Twitter perquè en posem en contacte amb els guanyadors via missatge directe.

El concurs acabarà el dimecres 2 de maig a les 12 de la nit i els guanyadors es faran públic el dijous dia 3 a la web i les xarxes socials del Diaridelamúsica.com [Facebook, Twitter]. DDM

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>