Astrio no convenç a la sala Clap de Mataró

Els barcelonins Astrio [web] van actuar aquest dijous dia 5 a la sala Clap de Mataró [web], en un concert que va fer sonar per primera vegada al Maresme el seu darrer treball Don’t leave the planet. El trio, format per Arecio Smith als teclats, Santi Serratosa a la bateria i Santi Careta a la guitarra elèctrica, ha publicat el seu tercer disc aquest any 2012, un treball que el consolida com una de les bandes de nu-jazz i funk capdavanteres de Catalunya. Astrio porta ja 10 anys de carrera musical, en constant evolució, que l’any 2008 l’hi va valdre el reconeixement com a millor grup de Jazz dins dels Premis Enderrock.

El concert de dijous va tenir cara i creu amb un grup molt potent que no va saber acabar de transmetre la seva qualitat. La cara es va viure a les primeres files, que van seguir el directe intens que caracteritza Astrio amb un funk ballable que flirteja amb la música electrònica. La creu, en canvi, va ser una sala Clap sense acabar d’omplir-se que va fer que la intensitat es diluís a les darreres files amb un públic més distant al grup. Distància que, a més a més, es va accentuar amb la poca comunicació que els músics van tenir amb el públic, dirigint-s’hi únicament al principi i a la part final del concert. LAIA NONELL/MARC GINER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>