Mishima ensenya com és ‘L’amor feliç’ a Mataró


Videoclip oficial de L’última ressaca, single del nou disc L’amor feliç.

Mishima [MySpace] comença gira aquest cap de setmana amb un concert a l’Auditori de Girona el divendres 13 d’abril. No caldrà esperar gaire per veure’ls al Maresme perquè l’endemà actuen a Mataró presentant L’amor feliç. El seu sisè treball ha rebut el respecte de la crítica i el beneplàcit del públic. Algunes cançons ja es van poder escoltar durant la gira anterior, com per exemple la versió de Brassens No existeix l’amor feliç, però amb la nova gira veurem quines cançons del disc es converteixen en himnes al costat de L’olor de la nit, Miquel a l’Accés 14  o Set tota la vida. El concert és el dissabte dia 14 al Teatre Monumental a les 10 de la nit. L’entrada costa 18 euros i 15 anticipada.
Mishima ja ha tocat a Mataró en altres ocasions, com a la Sala Privat de Mataró el 24 d’octubre del 2008, un concert que vam recollir des del Diaridelamúsica.com [vídeo]. La seva última visita va ser el maig passat amb un concert a la sala Clap organitzat per la Casa de la Música [web], que repeteix com a organitzadora en aquesta ocasió.


Entrevista a Mishima al Diaridelamúsica.com de Mataró Ràdio

Comencem la setmana amb el barceloní Mitchel and Company [MySpace], que ens presenta un EP de sis cançons llançat el 2011. Un treball escrit entre Anglaterra i Catalunya, preparat per a una sola guitarra i veu, que resumeix la feina d’anys d’interpretació i escriptura de l’artista. El podem veure al Tarambana de Cardedeu [web] el dijous 12 d’abril a les 10 de la nit i l’entrada és gratuïta. Un darrer concert al Vallès Oriental ens els porten Els Amics de les Arts [web]. Després de la gira del Bed & Breakfast, que els va portar per més d’un centenar d’escenaris dels Països Catalans, el grup barceloní presenta el tercer disc, Espècies per catalogar, més madur i reflexiu tot i que manté la frescor que els caracteritza. Els veiem al Teatre Auditori de Granollers [web] el divendres 13 d’abril a les 9 del vespre per un preu de 25 euros.

La nit de divendres la tanca la cantautora barcelonina Maria Coma [web] que acaba d’editar el seu segon disc, Magnòlia. Un treball on l’eix principal és el piano i la seva veu i que la consolida com una artista intimista, expressiva i immersa en la música d’autor. El concert té lloc el divendres 13 d’abril a 2/4 de 12 de la nit a l’Ateneu Arenyenc d’Arenys de Mar [Facebook] per un preu de 4 euros a taquilla i 3 pels socis. Acabem parlant d’Obrint Pas [web], una banda a destacar per la seva particular fusió de sons i instruments tradicionals valencians i el millor dels ritmes actuals com l’ska, el reggae, el rock i el hardcore. Arriben per presentar el seu darrer disc, Coratge, en un concert conjunt amb els grups Ebri Knight, Malestar Social, Trempera, Boxets i Relamido’s al Pavelló Municipal d’Esports Burgarai a Caldes de Montbui. La cita es troba dins el festival Connecta’12 [Facebook] i és el dissabte 14 d’abril a les 10 de la nit per un preu de 10 euros a taquilla i 8 anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>