Bläue comença la gira de presentació del seu primer disc al Tarambana de Cardedeu


Videoclip de la cançó Peix Plàtan.

El grup guanyador del Premi Èxit del Sona9 2012, Bläue [MySpace], acaba de presentar aquest mes de març el seu primer disc No us enfadeu, porteu-me una serra. Bläue s’inicia a una platja de Càdis el 2009 amb uns amics es retroben i decideixen crear un grup, ells són en Jaume Casals Castro (baix elèctric i cors), en Josep Comas González (bateria i cors), en Bernat Mestres Quinto (guitarra elèctrica i cors), en Gerard Alba Foz (guitarra elèctrica i cors) i l’Adrià Casas Comelles (veu). AquestS cinc barcelonins defineixen el seu estil com a “Sexi&Exoticus Catalan Musik“, un so que balla entre la música antiga i l’abstracció futurista. Els podem veure al Cafè Cultural Tarambana de Cardedeu [web] el dijous 5 d’abril a les 11 de la nit amb entrada gratuïta. El concert és el primer de la gira del nou treball que properament presentaran a diversos espais de Barcelona.

També la nit de dijous, però ja ben entrada la matinada, el grup barceloní Astrio [web] presenta Don’t Live The Planet, el seu tercer disc que confirma l’esclat d’una gran progressió. Arecio Smith als teclats i sampler, Santi Serratosa a la bateria i Santi Careta a la guitarra són els components d’aquest trio que porta 10 anys reconvertint-se per aconseguir que la seva música d’estudi sigui tan eficaç com en els directes. Fusió i funk en directe al Clap de Mataró [web] el dijous 5 d’abril a 2/4 de 2 de la matinada amb entrada gratuïta.

La nit de divendres ens porta fins al cicle Fem Ateneu d’Arenys de Mar [Facebook] on arriba el torn de Il Xef Malatesta [MySpace] que presenta el seu primer treball, D’unir versos i botons, publicat l’any 2011. Un ventall de 14 cançons eclèctiques amb estils com el pop, el dub, el folk i l’electrònica que s’abracen en un repertori autèntic en essència, concís en la forma i estimulant en la manera. El concert és el divendres 6 d’abril a 2/4 de 12 de la nit a l’Ateneu Arenyenc a Arenys de Mar per un preu de 4 euros i 3 pels socis. Acabem a la sala petita d’El Clap de Mataró on tornen els concerts dels grups de la comarca al Cicle Col·lectiu de Músics del Maresme. El primer concert el protagonitzen el pop personal de Durban [MySpace] i el country rock de Las Ardillas Country Band [MySpace]. Els veiem el divendres 6 d’abril a les 10 de la nit amb l’entrada anticipada per 4 euros i 5 euros a taquilla. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>