Txarango i Esperit! seran també a la Fira de Música al carrer de Vila-seca

Vídeo de la promotora Tercera Via on els Txarango expliquen com acabaven d’enregistrar el seu nou disc.

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca [web] ha presentat el cartell complet de la seva 13a edició que tindrà lloc de l’11 al 13 de maig: Txarango, Esperit!, Ol’Green i Xavier Baró són alguns dels grups que s’afegeixen a la programació. En total, una quarantena d’artistes [enllaç a tots ells] actuaran a Vila-seca on s’hi podran veure propostes diverses com el darrer projecte d’Albert Pla, els nous discos de Ferran Palau, Joe Crepúsculo o del català amb arrels nord-americanes Paul Fuster. Flamenc, reggae, punk, pop-rock, gòspel, electrònica i propostes inclassiflicables que es podran escoltar als carrers del municipi tarragoní el segona cap de setmana de maig. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>