The Mamzelles sorprenen a El Públic de Mataró


The Mamzelles a El Públic de Mataró el diumenge 28 de març

Comença l’espectacle i tres noies pugen a l’escenari d’El Públic [Facebook] de Mataró el diumenge 18 de març. Molts potser no se n’han adonat però són Paula Ribó, la Bàrbara Mestanza i la Paula Malia, tres barcelonines sortides de l’Institut del Teatre que amb una perruca i molt de sentit de l’humor es converteixen en The Mamzelles [MySpace]. Representen tres artistes de Nebraska, uns personatges que ja no abandonen durant tot el concert.

El trio es presenta amb un estil difícil de classificar. Amb essència de cabaret i cert estil pop, però que es transforma contínuament i que els hi va donar el Premi Joventut al concurs de Maquetes sona9 l’any 2011. Amb lletres directes i irreverents, The Mamzelles fugen d’allò políticament correcte amb unes cançons fresques i plenes de referències a sèries televisives i altres elements popular com el botox, Disney o Doraemon.

Amb moltes dosis teatrals i una gran capacitat per improvisar i interaccionar amb el públic, les barcelonines creuen contínuament la quarta paret baixant de l’escenari i convertint tot l’espai del local Mataroní en el seu territori. Fins i tot des del lavabo els seus gags van fer riure tots els presents. Un públic que en gran part desconeixia The Mamzelles però que es va deixar sorprendre per un espectacle imprevisible i que sense cap mena de dubte és el més complert que hem pogut veure fins ara a El Públic. LAIA NONELL/MARC ARISA

1 comentari a “The Mamzelles sorprenen a El Públic de Mataró

  1. Pingback: El Públic de Mataró tanca temporada amb Isaac Ulam | ddM | Diaridelamusica.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>