Sis festivals musicals del territori funden A-petit


Vídeo promocional del Faraday 2011, amb música de A la vora del mar, de Litoral.

L’ (a)phònica de Banyoles [Twitter, web], el Faraday de Vilanova [Twitter, web], el Festus de Torelló [web], l’inVICtro de Vic [web, Twitter], el Palmfest de l’Hospitalet de l’Infant [web] i el popArb d’Arbúcies [web] són sis festivals musicals petits que s’han unit per formar la plataforma A-Petit [Twitter, web]. Aquesta unió de festivals neix amb l’objectiu de crear una xarxa cultural repartida pel territori, amb la intenció de compartir coneixements i problemàtiques, sumar esforços i col•laborar mútuament en diferents aspectes interns. L’A-Petit ha nascut també amb una reivindicació sota el braç: que la cultura es descentralitzi. Una reinvidincació que des del Diaridelamusica.com beenïm completament.

Els festivals que integren ‘A-petit’ són sis i es duen a terme arreu del territori català: ‘(a)phònica’, Festival de la Veu de Banyoles, del 13 al 15 de juliol; el ‘Faraday’, Festival de Música Independent, del 29 de juny a l’1 de juliol a Vilanova i la Geltrú; el ‘Festus’, Festival Jove d’Arts al Carrer, que tindrà lloc a Torelló del 29 de juny a l’1 de juliol; l”inVICtro’, Escena Emergent off del Mercat de Música Viva de Vic, que es fa el 14 i el 15 de setembre; el ‘Palmfest’, Festival de Música Independent de la Costa Daurada, que tindrà lloc del 26 al 29 de juliol a l’Hospitalet de l’Infant, i el ‘popArb’, Festival de Música Independent feta a Catalunya, que es farà el 29 i 30 de juny a Arbúcies. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>