Lenacay, la reencarnació d’Ojos de Brujo

Mataró és la ciutat d’on arrenquen els flamencs Lenacay, el grup que han creat els fundadors i membres més actius d’Ojos de Brujo. El seu treball de presentació, Ryma, arribarà a les botigues el 6 de març. Lenacay és un projecte musical que neix de la creativitat, obert a la improvisació i l’experimentació unint flamenc, electrònica i altres llenguatges d’expressió musical. El resultat és un primer disc que partint del flamenc es deixa portar per melodies rumberes o ritmes funky.

El disc tindrà una doble presentació amb petits concerts en acústic a l’FNAC Callao de Madrid i l’FNAC Triangle de Barcelona. Ambdues presentacions es faran a les 7 de la tarda amb entrada gratuïta. La gira no començarà fins el mes d’abril i, a l’estiu, se’ls podrà veure al Festival Cruïlla de Cultures de Barcelona. DDM


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>